YVI - ALBUM RELEASE
met band

Datum do 11 apr 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Prijs € 8,24
Bestel tickets

In zijn eentje of met complete band zet YVI het ego opzij waardoor pure, ontwapenende eerlijkheid overblijft. YVI schrijft verhalende, melancholische, maar troostende songs over onzekerheid, twijfel en verdriet. Zijn stem en liedjes doen denken aan Damien Rice en Glen Hansard, terwijl in de band-arrangementen de invloeden te horen zijn van Bon Iver en Elbow.

In 2015 werd YVI uitgeroepen tot ‘beste singer-songwriter van Noord Nederland’ en stond hij in het voorprogramma van Douwe Bob. Nadat hij in 2016 een huiskamer tour deed, dook hij met band de ‘Coot Studio’ van medemuzikant Lendert Andel in, om hier het debuutalbum op te nemen dat in 2019 uitkomt. Kort daarna tourde hij door Ierland, waarbij hij het voorprogramma van de Ierse band ‘Aslan’ verzorgde en de straten van Ierland vulde met zijn muziek. In 2017 deed YVI mee aan de competitie, de ‘Grote Prijs van Nederland’, waar ze tot de halve finales wisten te komen. Dit jaar is YVI geselecteerd voor ‘de Popronde’, waarbij hij in het najaar van 2018 in meer dan 20 steden door het hele land zal spelen.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...