Dit evenement is geweest

Na de laatste DEEP kon de najaarseditie natuurlijk niet te lang op zich laten wachten. Op 8 december staat Industrialyzer met zijn hyperenergieke set in Hedon! De mannen van Ravedans nemen de foyer over, Pauluz de Chillout area en DEEP zou natuurlijk geen DEEP zijn zonder de technotrots van Zwolle achter de decks: Roy El Kei!

INDUSTRIALYZER 

Ricardo Rodrigues als Industialyzer is het soort artiest dat je het beste kunt beschrijven als ‘self-made’. Zijn route naar succes is begonnen in zijn geboortestad Lissabon,gevolgt door Nederland, waarnaar hij richting Barcelona vertrok. Tegenwoordig is Ricardo weer terug in Amsterdam, de hoofdstad waar hij Techno heeft ontdekt, en alles wat mensen verliefd laat worden op deze scene. Tegenwoordig speelt Industrialyzer overal ter wereld op de beste underground festivals en clubs. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...