Dit evenement is geweest

Misschien heb je zelf nog wel vragen die je graag beantwoord wilt zien?

Stuur dan even een mailtje naar martin@faceculture.nl met als onderwerp ‘RICO’ dan noteren wij die vraag voor je.

10

In samenwerking met het online video en interview platform FaceCulture presenteert Hedon op woensdag 19 december de tweede editie van ‘Behind the Music’. Een interactieve avond vol met uniek beeldmateriaal. De hoofdgast van deze editie is niemand minder dan Rico! Moeten wij deze prominente Zwollenaar en vaandeldrager van de Zwolse hiphopscene nog verder introduceren? Al jarenlang kind aan huis bij ons in Hedon en op de grootste festivals! Verantwoordelijk voor een schatkist aan muziek en ongetwijfeld vol met mooie verhalen en sappige quotes.

Tijdens de lange en indrukwekkende carrière van Rico sprak FaceCulture reglematig met de muzikant. Daarnaast sprak Martin Kuiper van FaceCulture, host van de avond, met een aantal (prominente) personen dichtbij Rico over de rapper. Al deze beelden zullen de rode draad gaan vormen voor een interactieve avond met een grote rol voor het publiek. Een avond zonder taboes en met misschien wel antwoorden op al je prangende vragen. 


Hieronder een terugblik op de eerste editie van Behind The Music met als gast Sticks!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...