Dit evenement is geweest

Gratis

Let op: De inschrijving is inmiddels gesloten! De loting vindt plaats op zondag 2 december in the Livingroom in Zwolle. De voorrondes vinden plaats in verschillende de kroegen in Zwolle. De finale zal plaats vinden op donderdag 21 februari in Hedon.


Bezoekers bekeken ook:

 

Ben jij een muzikant in opleiding, een rapper, een gepassioneerde solist of gepensioneerde rocker en heb je zin in de ultieme muzikale uitdaging? Kom van die zolder af want het is tijd om overspel te plegen! Na eerdere succesvolle edities is Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) in samenwerking met Hedon Zwolle terug met een nieuwe editie: Zwolle Gaat (heel) Vreemd.

De spelregels zijn simpel: Muzikanten/bands melden zich aan en worden via een loting over verschillende bands verdeeld. Met deze nieuwe gelegenheidsband ga je de strijd aan tegen andere bands en speel je verrassende, humoristische en vooral originele coversongs in het thema "Classics in een nieuw jasje"!

Je krijgt de kans om te oefenen met jouw nieuwe band in één van de oefenruimtes in Hedon Zwolle, en de covers volgens het thema in te studeren. We letten er wel op dat er niet te veel bandgenoten in dezelfde band terechtkomen, zodat het echte gelegenheidsbands worden, want je gaat tenslotte 'vreemd', op muzikaal gebied. Iedereen is welkom bij deze battle. Hoe diverser de aanmeldingen, hoe verrassender de uitkomst! Wie weet ga jij naar huis met €500,- of win je één van de vele prijzen.

De inschrijving is geopend t/m donderdag 15 november. De loting vindt plaats op 2 december in the Livingroom in Zwolle. De voorrondes vinden plaats in verschillende kroegen in Zwolle op 26 januari. De finale zal plaats vinden op donderdag 21 februari in Hedon.


Ben jij klaar voor de gevaarlijkste wedstrijd op muzikaal gebied? Meld je dan hier aan!

 

X

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...