Dit evenement is geweest

Gratis toegankelijk voor Deltion Artiest, ArtEZ Conservatorium, Fakkelteit, Zwols Songwriters Gilde en Hedon Beurs Bands.  

Als professional in de muziek business ben je nooit uitgeleerd. We hebben daarom voor jou een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Zo helpen we je om eventuele struikelblokken te tackelen en delen we tips en tricks van experts uit de muziekscene. Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.

Tijdens deze editie wordt je kennis bijgebracht over de rol van de radio en streamingdiensten in de hedendaagse muziekwereld. Wat doen pluggers en curators precies?  Op welke manier zorg jij er als artiest nou voor dat je nummers gedraaid worden op de radio of terecht komen in playlists bij streamingdiensten? Daarnaast zal Bastiaan Nijbroek zijn ervaringen vanuit managementperspectief met jullie delen, dus zorg allemaal dat je erbij bent!


BASTIAAN NIJBROEK

Bastiaan Nijbroek is ruim vijf jaar werkzaam als manager en consultant in de muzieksector. Hij heeft samengewerkt met onder andere Town of Saints, Orange Skyline en The Cool Quest voor zowel nationaal als internationale groei van de artiesten. Daarnaast is hij actief op het gebied van educatie, waarin hij van seminars tot onderwijsprogramma’s een bijdrage levert aan de ontwikkeling van kennis over de muziekindustrie.

MEESTER JESPER

Jesper Hesseling, beter bekend als Meester Jesper is leerkracht van groep 7-8 op Bassisschool De Wegwijzer in Winssen. En nee, Meester Jesper komt jullie niet vertellen of 'd's of 'dt's, Meester Jesper heeft namelijk de grootste particuliere Spotify playlist van Nederland! Hoe het succesverhaal van zijn Monthly Hits tot stand kwam hoor je vanavond allemaal. Want het mooie is: er gaan meerdere wegen naar Rome!


LET OP: Deze editie is eenmalig in de College en Theaterzaal van het Deltion College aan de Mozartlaan 15 te Zwolle. Het theater is te vinden in gebouw 'Olijf' van het onderstaande kaartje. Parkeren kan in P1.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...