Dit evenement is geweest

Gratis toegankelijk voor Deltion Artiest, ArtEZ Conservatorium, Fakkelteit, Zwols Songwriters Gilde en Hedon Beurs Bands.  

Als professional in de muziek business ben je nooit uitgeleerd. We hebben daarom voor jou een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Zo helpen we je om eventuele struikelblokken te tackelen en delen we tips en tricks van experts uit de muziekscene. Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.


Tijdens deze editie gaan we het hebben over de artiest als entertainer. Tot nu toe zijn we voornamelijk zakelijke aspecten bij langs gelopen die van belang zijn voor de (beginnende) artiest. Publishing, pluggers en curators, rechtenorganisaties; allemaal interessant en belangrijk. Maar wat ook niet overgeslagen mag worden is natuurlijk stageperformance.  Vind jij het bijvoorbeeld lastig om je te binden met je publiek of ga je juist zo erg op in je optreden dat je alles om je heen totaal vergeet? Norman Kapoyos komt langs om al zijn kennis te delen op het gebied van stageperformance, dus zorg dat je erbij bent!

NORMAN KAPOYOS

Norman Kapoyos is zanger, gitarist, songwriter en performer. Sinds zijn afstuderen aan de Rockacademie in Tilburg (2003) is hij actief met muzikaal uiteenlopende bands en (studio)projecten (o.a. League of XO Gentlemen, Cilvaringz, Wicked Jazz Connection, Great Minds, Spacekees, Delic), organiseert hij live-sessies in Amersfoort (Cafe Miles) en leidt hij het artistieke collectief Swinging Mood Orchestra. Daarnaast geeft hij workshops als band- en performance coach en performance en doceert hij popmuziek geschiedenis aan de Herman Brood Academie.  

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...