Dit evenement is geweest

TURN-UP is het tofste feest voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Een dik volwassen feest zonder dat je volwassen hoeft te zijn. Uiteraard voorzien we jullie weer van de dikste visuals en dat allemaal op de grootste dansvloer van Zwolle. Eerder hadden we al Bizzey, Latifah, Josylvio, Childsplay en SBMG op het podium, ditmaal hebben we Frenna in the building!

Frenna

Frenna komt naar TURN-UP! Als frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave, heeft het grote publiek kennis kunnen maken met zijn sound en talent voor hits. Zijn eerste solo project Geen Oog Dicht Gedaan was een schot in de roos met de hitsingle My Love. Tussen de SFB projecten door, heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Afgelopen november verscheen de laatste plaat van Frenna, getiteld Francis, met daarop o.a. Verleden Tijd met Lil’ Kleine die nog steeds als een gek wordt gestreamed. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...