ELECTRIC EEL SHOCK

Datum zo 24 feb 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 14,50
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

In 2019 is het feest want dan bestaat de Japanse formatie Electric Eel Shock maar liefst vijfentwintig jaar. En in die vijfentwintig jaar wist de band vanuit Tokyo langzamerhand de wereld te veroveren. Ze speelden in 33 verschillende landen en maakten maar liefst 9 albums. Festivals als Roskilde en Bonnaroo waren belangrijk om de uitstekende livestatus van de band te bevestigen. Electric Eel Shock is een rock 'n roll monster uit Japan wat de liefhebbers van hardere muziek niet mogen missen!

 

"Mixing dark fuzzy stoner rock riffs
with classic rock sensibilities and
addictive song-writing hooks, EES
occupy the gaping void somewhere
between Queens Of The Stoneage,
AC/DC and Black Sabbath." - Kerrang


 

 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...