Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Op 31 december sluiten we 2018 af en beginnen we aan een nieuw rondje om de zon! Maar naar welk feest ga je? Smaken verschillen en daardoor kan het nog weleens een hele klus zijn om iets voor iedereen iets te vinden waar iedereen enthousiast van wordt. Gelukkig is in Hedon de keuze reuze met Superstijl in de grote zaal waar jij met een digitaal stemsysteem elke 15 minuten op geheel democratische wijze je eigen muzieksmaak er doorheen kunt proberen te drukken. Van 80’s Pop, Rock N Roll, Funk, salsa tot Balkan Beats en Old Skool Rap: er zijn ruim 50 muziekstijlen om uit te kiezen! De meeste stemmen gelden en de  DJ’s staan in dienst van jou en je vriendengroep!

De kleine zaal wordt traditiegetrouw omgetoverd tot Karaoke café waar de heren van de Grote Karaoke Show jullie de grote sterren van de avond laten voelen  tijdens  dit grootse meezingfestijn! Wanneer jullie je kelen schor gezongen hebben en je voeten wel even een rustmomentje kunnen gebruiken neem dan een kijkje bij onze secret area’s waar jullie eigen pop-up feestjes gevierd kunnen worden! Er geldt geen dresscode, maar doe een beetje je best. Dat doen wij tenslotte ook ;-)

REGELNEEF, JE MAG GRATIS!

Ben jij ook zo iemand die altijd het voortouw neemt en uren achter je vrienden aan zit te bellen om ze te vertellen dat ze dit feestje 
toch echt niet mogen missen? En moet jij vervolgens ook altijd de kaartjes regelen? Dan hebben we daar speciaal voor jou iets leuks voor bedacht. Als jij voor je hele groep de tickets regelt betalen wij namelijk jouw kaartje terug!

Het werkt heel simpel. Als jij voor 8 personen of meer in één keer kaartjes koopt storten wij € 25,- terug op je rekening. Kan jij dus mooi voor nop. Let wel even op, dit geldt alleen als je je kaarten online via onze website bestelt voor 25 december (eerste kerstdag). Stuur je transactienummer door naar tickets@hedon-zwolle.nl en wij regelen de rest.

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...