Dit evenement is geweest

Een ticket is incl. garderobe en consumpties voor de kinderen. Ouders mogen gratis naar het oudercafé in de foyer. 

De meest epische kinderdisco van Zwolle keert terug! Na een fantastische debuuteditie in juni halen we 15 februari de lichtvloer, virgin cocktailbar, dikke visuals en lekkerste platen weer te voorschijn om de voorjaarsvakantie flink af te trappen. Eindelijk is de grootste dansvloer van Zwolle gereserveerd voor de jongsten: de zaal waar artiesten als Ronnie Flex, Rico & Sticks en Kensington hun triomftochten langs lieten gaan. Misschien zelfs wel de zaal waar jouw vader je moeder heeft ontmoet! Als jij van 18:30 tot 19:45 voor de vetste dansmoves zorgt, dan regelen wij de discolampen en de drankjes!


Hoewel de Grote Zaal deze avond off limits is voor ouders, hebben we natuurlijk ook aan hun gedacht. Daarom richten we een heus oudercafé in in de foyer. Mocht je je echt niet kunnen beheersen dan kun je tijdens de sneak peak om 18:30 even kort naar binnengluren.


 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...