Dit evenement is geweest

De komende tijd maken we volledige line-up bekend, er komen nog twee bands bij op de line-up voor Hedon Zwaar Nieuwjaar.

Hedon Zwaar Nieuwjaar is dé nieuwjaarsborrel voor Metal minnend Nederland! Met als strijdtoneel de beide zalen die Hedon te bieden heeft, zullen 7 acts van zowel binnen- als buiten de regio met een klapper van een headliner erboven de revue passeren terwijl wij samen proosten op weer jaar vol keiharde metal, gave concerten en prachtige festivals. Wij kunnen ook meteen de headliner bekendmaken en dat is niets minder dan God Dethroned! Henri Satler & Co. behoren al jaren tot de top van de Nederlandse Death Metal en zullen Hedon Zwaar Nieuwjaar doen schudden op haar grondvesten!

BLOOD RED THRONE

Deze vlammende Noren komen speciaal voor Hedon Nieuwjaar overgevlogen vanuit Noorwegen. De band bestaat inmiddels twintig jaar en ging al op tour met Dimmu Borgir, Enslaved en Dawn Of Ashes en laten met hun death metal je trommelvliezen klapperen.

IZEGRIM

Het eigenzinnige Izegrim staat voor rauwe, vieze, groovy, oldschool trash. De in 1996 opgerichte formatie heeft door de jaren heen een zeer hechte fanbase op weten te bouwen en wist met haar werk diverse malen recensenten in te pakken

SHINIGAMI

Vrij vertaald betekend Shinigami iets als god van de dood. In het Japans dus er zijn vele interpretaties mogelijk. De band bevat leden van MaYan, Orphanage, Bleeding Gods, Tribal Spirits en Silicon Head. De band speelde al een aantal Nederlandse en Japanse shows.

DAMNATION DEFACED

Damnation Defaced ging al eens met God Dethroned op tour door Duitsland en sluiten ook vanavond aan tijdens Hedon Zwaar Nieuwjaar. De band uit Duitsland maakt ritmische en groovy death metal! 

THE HERITANCE

Grooving death trash metal met creatieve ritmes en brute vocals! Met hun energieke liveshows laat de band zien dat ze ondanks een aantal bandwisselingen weer helemaal terug zijn.

BRUUSK

Bruusk, metal band uit Kampen, haalt zijn invloeden uit bands als: Dimmu Borgir, Behemoth, God Dethroned, Lamb of God en Whitechapel om een stevige, krachtige doch groovende en melodieuze sound voort te brengen. Bruusk staat garant voor 'in your face' muziek, hard en strak is het motto.


 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...