Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor HAEVN in De Oosterpoort op 3 mei. Klik hier voor tickets & info...  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.

 

Van het maken van filmmuziek naar uitverkochte popconcerten. Met hun cinematische en meeslepende melodieën en warme stemgeluid neemt HAEVN je mee in een oneindig droomlandschap.

Op 5 april keert HAEVN terug naar de grote zaal van HEDON. Marijn: ‘’We hebben bijzondere herinneringen aan ons eerste eigen concert in Zwolle afgelopen jaar en we kijken er enorm naar uit om met het debuut album onder onze arm terug te keren naar een van de best klinkende zalen van het land’’.

HAEVN brak in 2015 door met hun debut single Finding out More, dat meteen werd genomineerd voor een Edison en een 3FM-Award. Een gelukstreffer? Zeker niet. Hun lang verwachtte debuutalbum Eyes Closed schreeuwt ‘internationale doorbraak’, zij het grotendeels fluisterend. Ingetogen werkjes als The Sea, We Are en Fortitude luisteren als slowmotionscènes in Scandinavische setting, met lieflijke gitaar- en pianomelodieën, dramaverhogende strijkers en een falsetrijke finale. Ook meer poppy nummers als Mind Games, Bright Lights en Let Love Tear Me Down bezitten een onmiskenbare filmische kwaliteit. Van der Meers stem is het niet zo geheime wapen van HAEVN. Hij zingt dicht op de microfoon en kan met zijn ingetogenheid een grootse impact hebben.

Na drie uitverkochte shows in Carré weet het duo het zeker: het theater is de beste plek voor hun muziek. Daarom reizen ze nu naar de mooiste zalen van het land om hum muziek ten gehore te brengen. Laat je daar meevoeren in de onderwaterwereld van HAEVN waar hun filmische sound zal worden uitgevoerd door de 5 koppige band versterkt door een strijkers ensemble.

 

support: Celine Cairo

In 2013 debuteerde Celine Cairo met de "Follow" EP, een samenwerking met Fink. Ze trad op in Paradiso, het Concertgebouw en Carnegie Hall, werd Radio 2 Talent en ging op theatertour. In 2015 vertrok Celine naar New York en Los Angeles, waar ze haar debuutalbum schreef en opnam met producer Bill Lefler. Het album Free Fall kwam uit in 2016 en leverde haar de Zilveren Notekraker op, waarna optredens op
Eurosonic/Noorderslag en twee clubtours volgden.

Celine nam met haar vaste band vervolgens een akoestische versie van Free Fall op en presenteerde dit afgelopen zomer in het Concertgebouw van Amsterdam. Op 8 mei presenteert Celine haar nieuwe EP in Tivoli, waarvan de eerste single Strong Enough nu uit is. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...