MEMPHIS MANIACS

Datum za 09 mrt 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 19:15
Zaal open 18:30
Prijs € 20,09
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Bezoekers bekeken ook:


De boys are back! De Memphis Maniacs hebben nauwelijks meer een introductie nodig want de "Masters of the Mashup" timmeren inmiddels al ruim een decennium zeer fanatiek aan de weg. Velen van jullie zullen al eens een daverende festivalshow van deze mannen hebben meegemaakt maar juist in de clubs pakken de Maniacs extra uit, met veel uitverkochte zalen als gevolg.

Na een zeer succesvolle crowdfunding actie zijn de Memphis Maniacs afgelopen zomer de studio ingedoken om een album op te nemen vol met pareltjes van mashups. Het uitgangspunt was om de energieke vibe van hun live optredens te vangen en dat is enorm goed gelukt. Dit wordt gevierd met een wederom overrompelende en uitgebreide show waarbij niet alleen de album tracks worden vertolkt maar ook diverse andere gloednieuwe mashups, verrassingen, iets uit het verleden en misschien ook wel uit de toekomst… Ga het zien!

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...