Dit evenement is geweest

We zagen hem al eens als gast in het Tour de France programma De Avondetappe en tijdens het festival Into the Great Wide Open. Op beide plekken liep men met hem weg en waren zijn perfomances een groot succes! De uit Parijs afkomstige muzikant schrijft Americana songs in zijn eigen taal, wat een uniek resultaat oplevert. 

In 2017 reisde hij af naar Nashville om z’n debuutalbum L’insouciance op te nemen met producer Mark Nevers, die eerder al werkte met Caitlin’ Rose, Vic Chestnutt en Bonnie Prince Billy. De invloeden van artiesten als Townes Van Zandt, Guy Clark, John Prine en Leonard Cohen, leveren een bijzondere combinatie op: Amerikaanse country en Franstalige volksmuziek waarbij je je zowel in de zuidelijke staten van de United States als Île-de-France waant.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...