BAPTISTE W. HAMON

Datum zo 24 feb 2019
Locatie Statenzaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 12,00
Bestel tickets

We zagen hem al eens als gast in het Tour de France programma ‘De Avondetappe’ en tijdens het festival Into the Great Wide Open op beide plekken liep men met hem weg en waren zijn perfomances een groot succes! De uit Parijs afkomstige muzikant schrijft liedjes in zijn eigen taal met een mix van Americana, wat een uniek resultaat oplevert. 

In 2017 reisde hij af naar Nashville om z’n debuutalbum ‘L’insouciance’ op te nemen met producer Mark Nevers, die eerder al werkte met Caitlin’ Rose, Vic Chestnutt en Bonnie Prince Billy. Beïnvloed door artiesten als Townes Van Zandt, Guy Clark, John Prine en Leonard Cohen, levert een bijzondere combinatie: Amerikaanse country en Franstalige volksmuziek waarbij je je zowel in de Soutern United States als Île-de-France waant. 24 februari treed Hamon op in een van de meest toepasselijke locaties: de Statenzaal!

 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...