Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

De progressieve rockband Riverside wist al meerdere malen eerder een uitverkocht Hedon te imponeren en keert nu terug naar Zwolle. Sinds haar oprichting in 2001 bracht de band meerdere succesvolle albums uit en kwamen ze in 2018 met hun zevende studioalbum Wasteland. Drummer Piotr Kozieradzki 'dit album voelt als ons tweede debuut. Na zes eerdere albums en maar liefst zeventien jaar Riverside voelde het weer alsof ik mijn eerste album ging uitbrengen. Het album reflecteert een deel van de emoties van de laatste jaren in de band. Het is een relatief hard en donkere plaat geworden".

SUPPORT: LESOIR

Deze populaire Nederlandse progressieve rockband is een gevestigde naam in het Nederlandse clubciruit en weet het ook steeds vaker ver buiten de landsgrenzen te vinden. De band ging op tour met o.a. Delain en Within Temptain en werd beinvloed door bands als Anathema, Porcupine Tree en Steven Wilson.  

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...