Dit evenement is geweest

Gratis

LET OP: Dit evenement is gratis toegankelijk en is een onderdeel van de Gildedag van het Zwols Songwriters Gilde. Vanaf 19:30 staat er eveneens in de kleine zaal een optreden op het programma van Femke Weidema wat tevens gratis toegankelijk is!

Het lijkt wel een sprookje. Als je haar biografie leest, wil je absoluut weten waar dit sprookje eindigt. Femke Weidema is een Nederlandse singer songwriter, woonachtig in Nashville! Femke werkt met met de succesvolle singer songwriters Liz Rose en Babyface en heeft een track mogen schrijven voor de succesvolle TV serie Nashville! Tevens schrijft Femke Weidema voor wereldsterren als  Stevie Nicks en Mary J Blige? Vanmiddag geeft Femke Weidema in een talkshowsetting en zal vertellen over werk en en carriere. Tevens zingen vier geselecteerde singer-songwriters een liedje waarna Femke Weidema live haar feedback geeft. 

 

 
 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...