Dit evenement is geweest

Op 10 januari is het drie jaar geleden dat David Bowie onverwachts overleed. Bowie was een van de meest invloedrijke en veelzijdigste rockmuzikanten van de laatste vijf decennia. Of het nou met grote doorbraak Space Oddity was of zijn definitieve en te vroege afscheid met het album Blackstar: altijd en overal wist Bowie zijn stempel te drukken op muziek en (jeugd)cultuur. David Bowie was Ziggy Stardust en The Thin White Duke maar David Bowie was ook een grote inspirator voor grote groepen muzikanten en kunstenaars.

David Bowie was een fascinerend persoon die niet vergeten mag worden en die je maar op één manier kan eren: het spelen van zijn muziek. En dat is wat Remember BOWIE doet. Onder leiding van Bauke Bakker (o.a. Her Majesty) bestaat Remember BOWIE verder uit: Erik Neimeijer (Bökkers), Gertjan van der Weerd (Her Majesty), Dries Bijlsma (o.a. Typhoon) en Sebastiaan van Olst (Typhoon). Als speciale gasten zijn Jelle Paulusma (Darryl Ann/Paulusma) en Rocco Ostermann (Donnerwetter/Shaking Godspeed) aanwezig. Een selectie van topmuzikanten die het gedachtengoed van David Bowie op eervolle wijze zullen spelen. Ze zullen David Bowie niet vervangen maar er wel voor zorgen dat we extra stilstaan bij het leven en de muzikale carrière van deze spectaculaire artiest.

 

Bezetting:

Erik Neimeijer
Gertjan van der Weerd
Dries Bijlsma
Sebas van Olst
Bauke Bakker

Speciale gasten:

Jelle Paulusma (Paulusma, Darryl Ann)
Rocco Ostermann (Donnerwetter, Shaking Godspeed, Magic Fish)

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...