Dit evenement is geweest

Tijd om je voor te stellen aan The Damn Truth: de rockband uit Montreal met hun unieke sound komt voor het eerst naar Nederland. Je zou kunnen zeggen dat de Canadese band hun invloeden weet te vinden uit de hardere en psychedelische bands van de jaren zestig en zeventig. Maar je vind ook gerust invloeden van Arctic Monkeys, Jack White, Alabama en Shakes.

Met hun tweede en meest recente album Devilish Folk wist de band zowel de classic rock als de moderne indie liefhebber te raken. Het album werd gemixt door Grammy winnaar Tchad Blake die ook verantwoordelijk was voor albums van Pearl Jam, Black Keys en Arctic Monkeys, om maar even aan te geven hoe hoog de lat ligt. Frontvrouw Lee-La Baum mag dan wel een liefdesbaby van sixties iconen Robert Plant en Janis Joplin zijn maar gedateerd klinkt de muziek van The Damn Truth geen enkel moment. Sterker nog: de geest van stadsgenoten Arcade Fire hangt soms ergens in de verte in de lucht.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...