Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Paceshifters-frontman Seb Dokman host een avond in Poppodium Hedon onder de naam These Go To Eleven. Om de maand presenteert Dokman drie alternatieve rockacts in de kleine zaal van Hedon om zo het genre een podium te geven en meer onder de aandacht te brengen. “De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil. De meeste schalen gaan tot tien, met dit concept wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman. De eerste twee bands maken we nu al bekend. En de derde die krijg je later te horen maar hou daarvoor de Hedon socials goed in de gaten.


Paceshifters

Dit ijzersterke rocktrio is zo'n beetje kind aan huis in Hedon. De mannen namen eind vorig jaar nog hun live-album op in een volle Grote Zaal, die overigens nu verkrijgbaar is op o.a. een fantastische dubbel vinyl, en zetten flinke stappen in het buitenland met shows op festivals als Exit, Rock for People, Woodstock (Polen), Groezrock en SXSW buiten onze landsgrenzen. Vanavond treden ze op bij These Go To Eleven: kleine zaal, gratis entree, just for the fun!

Charlie & The Lesbians 

Charlie en zijn lesbiennes laten er geen gras over groeien. De primitieve onruststokerij van dit smeulende collectief vol curiositeiten hebben al talloze kelders en zalen verwoest. De Eindhovense groep bracht in 2017 een handje vol singles en hun ijzingwekkende debuut EP The Lost Boy uit. De band is Schunnig als The Stooges, fantasierijk als Daniel Johnston en bevlogen als Jay Reatard.

Rhinorino

Rhinorino, het Sexy Stoner Rock’n’roll power trio uit Utrecht. Berucht om hun strakke rocksongs en energieke liveshows. Met de release van hun ‘Another Cocktail’ EP knalde ze in sneltreinvaart, niet alleen door NL (oa. ESNS 2018, support The Paceshifters) maar ook door Italie, Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk samen met de psychedelische fuzz sensatie The Freeks (LA) Momenteel werken de heren en dame aan hun eerste full length album dat in de lente van 2019 zal verschijnen.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...