Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

VOOR AL WAT IK BEMIN o.a. STIKSTOF

Grote Zaal / Kleine Zaal / Foyer
Info

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

mei

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.

Sluiten

WULF

  • Datum
  • LocatieKleine Zaal

Wegens succes is deze show verplaatst naar de Grote Zaal!

Deze voorstelling is geweest

WULF

WULF was in 2018 niet van de radio en streamingservices af te slaan. Met hits als Mind Made Up, All Things Under The Sun en Switching Gears is het een jaar geworden om niet snel te vergeten. Het afgelopen jaar stond Wulf o.a. op festivals als Paaspop, Tuckerville en Concert at SEA. In 2019 ziet zijn langverwachte debuutalbum het licht.

support: JULES

More Than This, het duet van Wulf en Jules uit 2018, is een klein voorproefje van wat er in 2019 gaat komen van deze singer-songwriter. Jules (Julia van der Kleij) heeft een uniek en betoverend stemgeluid. Haar liefde voor oude soul is terug te horen zodra ze begint te zingen. Op internet is verder nog maar weinig te vinden van Jules, maar dat ene filmpje zegt genoeg. De term 'veelbelovend’ krijgt een nieuwe lading na het zien van de kleine Jules achter een enorme vleugel, waar ze haar liefdesverdriet bezingt in het nummer Baby It’s Over. Zoals de titel van haar duet met Wulf al zegt: er komt nog veel meer dan dit!

JACK FRIDAY

Ongeveer eenmaal per maand selecteren Hedon en Jack Daniels een concert van een artiest in Hedon waarmee de tradtitie om mensen te belonen na een week hard werken wordt voortgezet; Because You Earned It! Een artiest die aansluit op de beleving van het Rock & Roll whiskeymerk waar je extra van kan genieten met een Jack & Cola in je hand. Deze maand is het optreden van Wulf geselecteerd als Jack Friday dus zorg ervoor dat je het juiste drankje bestelt... Cheers