WULF
support: JULES

Datum do 09 mei 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 17,51
Bestel tickets

Wegens succes is deze show verplaatst naar de Grote Zaal!

Bezoekers bekeken ook:


WULF was in 2018 niet van de radio en streamingservices af te slaan. Met hits als Mind Made Up, All Things Under The Sun en Switching Gears is het een jaar geworden om niet snel te vergeten. Het afgelopen jaar stond Wulf o.a. op festivals als Paaspop, Tuckerville en Concert at SEA. In 2019 ziet zijn langverwachte debuutalbum het licht.

JULES

‘More Than This’, het duet van Wulf en Jules uit 2018, is een klein voorproefje van wat er in 2019 gaat komen van deze singer-songwriter. Jules (Julia van der Kleij) heeft een uniek en betoverend stemgeluid. Haar liefde voor oude soul is terug te horen zodra ze begint te zingen. Op internet is verder nog maar weinig te vinden van Jules, maar dat ene filmpje zegt genoeg. De term ‘veelbelovend’ krijgt een nieuwe lading na het zien van de kleine Jules achter een enorme vleugel, waar ze haar liefdesverdriet bezingt in het nummer ’Baby It’s Over’. Zoals de titel van haar duet met Wulf al zegt: er komt nog veel meer dan dit! 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...