Dit evenement is geweest

Het lekkerste R&B en Hip-Hop feest LUX keert in februari terug in Hedon met ditmaal DJ Prime, DJ Flava en DJ Berkum achter de decks. Geen lauwe zweverige tunes, LUX is van begin tot eind knallen met de heetste dansbare tracks! 

DJ PRIME

Deejay Prime, onderdeel van de legendarische Goodfellas dj crew, is tegenwoordig ook wel bekend als Mister Encore. Prime draait bijna elke week op het uitverkochte Encore in de Melkweg in Amsterdam. Hij draait Dancehall, R&B, Hip-Hop en andere Urban muziek soorten. Als onderdeel van Goodfellas DJ Crew timmert hij al jaren aan de weg. De kans is groot dat je ook wel eens een van zijn bekende mixtapes voorbij hebt horen komen.

DJ FLAVA 

Als je zonder twijfel jezelf de laatste jaren zo hebt kunnen profileren binnen de DJ-wereld dan weet je sowieso “how to run this”. Het gaat alleen niet om uithoudingsvermogen, of hard kunnen gaan. Het gaat om hoe je dat doet, met resultaat, terwijl je een indruk achter laat. Dat is een kunst; mensen aan je binden, fans creëren. Dat kan alleen met een eigen sound, je zou het bijna een “signature walk” in dit geval noemen: een eigen stijl, die opvalt. 

Iedereen kan dit proberen; de zaak te runnen. BUT IT’S ALL ABOUT HOW TO RUN BIG!! En dat is wat FLAVA met je doet, overal waar hij komt. Hij maakt er een feest van, een feest waar alleen maar grote stappen en sprongen gemaakt worden, en door de dames misschien wel some sexy signature walks gelopen worden. Want duidelijk is sowieso dat waar FLAVA draait, de dames rijkelijk aanwezig zijn!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...