Dit evenement is geweest

Broken Brass Ensemble is misschien wel the missing link tussen Friesland en New Orleans! De band weet New Orleans brass te mengen met hiphop, funk, balkan & jazz en weet dit op zo'n manier te doen dat er in de afgelopen zes jaar menig podium en festivaltent plat op ging.

Met meer dan 400 (inter)nationale shows inclusief een groot aantal uitverkochte UK podia is Broken Brass Ensemble live niet meer te stoppen. Broken Brass Ensemble is misschien wel the missing link tussen Friesland en New Orleans! De band weet New Orleans brass te mengen met hiphop, funk, balkan & jazz en weet dit op zo'n manier te doen dat er in de afgelopen vijf jaar menig podium en festivaltent plat op ging. Met meer dan 400 (inter)nationale shows inclusief een groot aantal uitverkochte UK podia is Broken Brass Ensemble live niet meer te stoppen. Op welk podium Broken Brass Ensemble ook staat, het is altijd feest. Inmiddels heeft de band in binnen en buitenland een grote fanschare die per tour blijft groeien. De spelvreugde spat er elke show weer van af en dat is misschien wel het geheim van Broken Brass Ensemble.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...