Dit evenement is geweest

Rauw! Hard! Sexy! X Raiders zijn vijf jongemannen die rock-'n-roll nieuw leven inblazen. Vergeet alles over hokjes en genres en geef je over aan de energie die van het podium blaast. X Raiders is de uitlaatklep na een week hard werken, remmen los en gaan! Headbangen? Check! Crowdsurfen? Check! Moshpits? Check!

Om deze energie ook op plaat vast te leggen zijn X Raiders met producer Attie Bauw (o.a. Judas Priest) de Wisseloord studio’s in Hilversum ingedoken om alles LIVE op te nemen. Deze nummers zullen gespreid over 2019 worden uitgebracht en de nodige verrassingen met zich meebrengen. Verlies deze jongens dus niet uit het oog!

Dat X Raiders niet houden van stilstaan, bewezen ze eerder op festivals als Paaspop en Zwarte Cross. Hun debuutalbum uit 2017 ontving lovende reacties. In 2019 zal de lat nóg hoger gelegd worden. Liefhebbers van hard en snel gitaargeweld gaan een onvergetelijk seizoen tegemoet!

 

SUPPORT: THE TIGER LOVEMACHINE

De rete strakke grunge band The Tiger Lovemachine staat garant voor een dampende rock’n roll show. Na de goed ontvangen debuut EP ‘Little Swimmer’ in 2014 (vinyl), volgden er vele optredens. Van de kleinste cafés, vetste festivals tot in een overvol Paradiso! Deden o.a. de support van: Therapy?, White Cowbell Oklahoma, Claw Boys Claw, New Adventures en meer leuke namen.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...