BARRELHOUSE

Datum vr 21 feb 2020
Locatie Kleine Zaal
Status Verplaatst
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 19,57
Bestel tickets

Het optreden van Barrelhouse is om productionele redenen uitgesteld naar vrijdag 21 februari 2020. Tickethouders krijgen hierover bericht. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de gewijzigde datum, dan kan je voor 1 december een email sturen naar tickets@hedon-zwolle.nl en je ticket retourneren. 

De Nederlandse bluesband Barrelhouse heeft meer dan tweeduizend shows achter haar naam staan. Begonnen in 1974 in Edam en tegenwoordig nog steeds spelende in de originele bezetting met als frontvrouw Tineke Schoemaker. De band bestaat in 2019 maar liefst vijfenveertig jaar en zal daarom naast het materiaal van de laatste jaren ook teruggrijpen naar nummers van de eerste elpees. In 2012 en 2017 stond de band ook al eens in Hedon, tijdens dit jubileumjaar mag een show in Zwolle niet ontbreken.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...