BARRELHOUSE

Datum vr 20 dec 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 19,57
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

De Nederlandse bluesband Barrelhouse heeft meer dan tweeduizend shows achter haar naam staan. Begonnen in 1974 in Edam en tegenwoordig nog steeds spelende in de originele bezetting met als frontvrouw Tineke Schoemaker. De band bestaat in 2019 maar liefst vijfenveertig jaar en zal daarom naast het materiaal van de laatste jaren ook teruggrijpen naar nummers van de eerste elpees. In 2012 en 2017 stond de band ook al eens in Hedon, tijdens dit jubileumjaar mag een show in Zwolle niet ontbreken.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...