FILMPODIUM - PASSENGERS

Datum wo 20 feb 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 14:30
Zaal open 14:00
Prijs € 7,50
Leeftijd 12+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

Tijden/ films:

10:00 Frozen Sing A Long: Tickets

14:00 Passengers: Tickets

19:00 Whiplash: Tickets

23:00 Escaperoom: Tickets

Donderdag 3 januari kan je in je Roy Donders huispak terecht in Hedon want voor de allereerste keer wordt Hedon omgetoverd tot een heus filmpodium inclusief fatboy's voor een ultieme kijkervaring! Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat worden er films voor verschillende leeftijdscategorien gedraaid. Zo beginnen we de dag met de blockbuster voor kinderen: Frozen Sing Along (3+),  in de middag draait de sciencefiction Passengers (12+), gevolgd in de avond door de met awards overladen drama Whiplash( 16+) en eindigen we dag in stijl af met een thriller:  Escape Room (16+)! Kaarten zijn inclusief popcorn.

PASSENGERS

'Passengers' gaat over een een schip waarop mensen eeuwen lang slapen terwijl ze reizen naar een nieuwe planeet. Een storing zorgt ervoor dat een man negentig jaar te vroeg wakker wordt. Hij is klaarwakker en uit angst om voorgoed alleen te blijven, wekt hij een vrouwelijke passagier.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...