FILMPODIUM - ESCAPEROOM

Datum wo 20 feb 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 23:30
Zaal open 23:00
Prijs € 10,00
Leeftijd 16+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

Tijden/ films:

10:00 Fronzen Sing A Long: Tickets

14:00 Passengers:Tickets

19:00 Whiplash: Tickets

23:00 Escaperoom: Tickets

 

Woensdag 20 februari kan je in je Roy Donders huispak terecht in Hedon want voor de allereerste keer wordt Hedon omgetoverd tot een heus filmpodium inclusief fatboy's voor een ultieme kijkervaring! Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat worden er films voor verschillende leeftijdscategorien gedraaid. Zo beginnen we de dag met de blockbuster voor kinderen: Frozen Sing Along (3+),  in de middag draait de sciencefiction Passengers (12+), gevolgd in de avond door de met awards overladen drama Whiplash( 16+) en eindigen we dag in stijl af met een thriller:  Escape Room (16+)!  Kaarten zijn inclusief popcorn.

ESCAPE ROOM

Omdat haar vriendje Tyler dertig wordt, geeft Christen hem een ongewoon cadeau: toegang tot een mysterieuze escape room. Samen met vier vrienden gaan ze naar binnen, waar ze oog in oog komen te staan met bizarre kamers. Als ze vooruitgang willen boeken en niet meer opgesloten willen zitten, moeten ze lastige puzzels oplossen. Maar dan verdwijnt Christen en ziet Tyler haar op een videomonitor – naakt en gevangen in een kooi. Het wrede spel neemt al snel een dodelijke wending, waardoor Tyler het vermoeden krijgt dat ze niet allemaal levend en wel zullen ontsnappen.

 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...