Dit evenement is geweest

Frank Carillo is een schoolvoorbeeld van een “musician’s musician”. Zijn naam zal niet meteen bij iedereen een belletje doen rinkelen maar bij de artiesten met wie hij gewerkt heeft des te meer. Geboren in New York heeft hij onder andere gespeeld met Peter Frampton, Carly Simon, John Hammond en vele anderen. Ook vormde hij in de jaren negentig een duo met Annie Golden, bekend van The Shirts. Samen hebben ze meer dan 150 concerten in Nederland gedaan eind jaren negentig.

Hij is in Nederland vooral bekend door zijn samenwerking met George Kooymans en Anouk en heeft meegewerkt als gitarist, backing vocals en co-writer van 7 tracks voor het Golden Earring album Millbook U.S.A. Regelmatig heeft Frank als gitarist het podium gedeeld met Golden Earring. In maart 2019 zal Frank Carillo eindelijk weer op de Nederlandse podia te zien zijn. Dit naar aanleiding van zijn nieuwe album die in februari gereleased zal worden op het Syndicate of Melodies label. Deze gitaarvirtuoos met al zijn charisma heeft de respectabele leeftijd van bijna 70 en door zijn persoonlijke en onovertroffen manier van communiceren met het publiek is elk optreden een waar feestje waar je met een glimlach aan terugdenkt.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...