Dit evenement is geweest

Het langst lopende feest van Hedon; DEEP wordt 10 jaar! Op zaterdag februari vieren we tien jaar techno. Met ruim 40 edities van DEEP is het feest al sinds het ontstaan een begrip in Nederland. De afgelopen 10 jaar draaiden de grootste internationale DJ's zoals Ken Ishii, Sasha Carassi, Gaetano, Ben Sims, Luke Slater en Egbert de volumeknop tot standje maximaal en raveden de trouwe DEEPgangers tot diep in de nacht.

Tien jaar Techno met twee hoofdletters T! Dit jubileum laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan, we pakken dan ook groots uit met dit verjaardagsfeest met een DEEP XL door het hele pand. Beide zalen gaan open, met in de grote zaal de internationaal geroemde act Pig & Dan (o.a. Ultra & Tomorrowland) die voor het eerst hun opwachting in Zwolle maken. Daarnaast maken we natuurlijk het podium vrij voor resident Roy El Kei en Joshua Kayn. In de kleine zaal krijgt het internationale technoplaform Ravedans de vrije hand en de foyer toveren we om tot een chill lounge met onze eigen nachtburgemeester Pauluz.

RAVEDANS LINE UP

De koningin van de house-scene, staat 9 februari op de line-up van Ravedans tijdens de 10-year Anniversary van DEEP! Yade draaide onder andere al in de Gashouder, op Verknipt Festival, in Toffler en in De Marktkantine.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...