Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

BLACK STONE CHERRY
Black Stone Cherry is afkomstig uit de Amerikaanse staat Kentucky. Bekend van de kip en sinds de oprichting van de band in 2001 dus ook van het betere gitaarwerk. Neem een beetje ACDC, Led Zeppelin en Lynyrd Skynyrd en je komt uit bij de southern hardrock van de band. De band speelde samen met bands als Def Leppard, Whitesnake en Alter Bridge en stond op festivals als Graspop en Download. In 2018 kwam de band met hun zesde album Family Tree en doet te ere van dit album een ouderwets rondje Europa! En bij een rondje Europa mag Zwolle uiteraard niet ontbreken!

THE LAZYS
Support zal worden gespeeld door The Lazys. Een wijs man zei ooit dat het een lange weg is naar de top als je wilt rocken. Als je The Lazys bent, strekt deze lange weg zich ook nog eens uit over twee continenten en 's werelds grootste oceaan. Maar sinds de Australische rockers op Canadese grond neergestreken zijn, is het hun doel geworden om een van de meest besproken live-acts in het land te worden.

STONE BROKEN
De mannen van Black Stone Cherry worden na hun show bijgestaan door de jonge goden van Stone Broken. Het grootse rockgeluid van de Engelse band heeft wat weg van bands als Nickelback en Stone Sour. Met een veelgeprezen debuutalbum in 2016 staat de band garant voor een knetterharde liveshow.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...