Dit evenement is geweest

Gratis


In recordtempo kwamen de aanvragen binnen en inmiddels zijn er dan ook geen plaatsen meer beschikbaar. Inschrijven is niet meer mogelijk. De boot gemist en toch een bijzondere voorstelling zien? In het Historisch Centrum Overijssel vindt eveneens een hele bijzondere avond plaats namelijk Typhoon & Blaxtar rappen J.C. Bloem. Hier zijn nog kaarten voor beschikbaar. Klik HIER voor alle informatie.  
Vanwege het verplaatsen van een optreden kwam vrijdag 7 oktober vrij in de agenda van Hedon. Het Zwolse poppodium besloot om die datum de sleutel van het pand weg te geven aan diegene die het beste idee voor een ideale avond uit aanleverde. Uit vele inzendingen is na lang wikken en wegen gekozen voor het plan van “gewoon zwolle!”

Onder de noemer “Bijzonder FEEST! ... gewoon zwolle!” is de organisatie inmiddels flink van start gegaan met het verder uitwerken van het ingediende plan. Het programma is hierdoor nog volop in ontwikkeling, maar één ding staat vast: Een bijzonder feest wordt het zeker! Enkele Zwolse artiesten hebben al aangegeven (belangeloos) mee te willen werken. Zo zijn Zwolse hiphoppers Typhoon en zijn broer Blaxtar in elk geval van de partij, evenals Rico en Sticks,  Muppetstuff en de voltallige Blaas of Glory. Laatstgenoemde komt live spelen en combineert dit met de wereldpremière van hun nieuwe videoclip (met in de hoofdrol Tygo Gernandt). Ook Esther Groenenberg wil dit feest absoluut niet missen en zingt graag mee en vers van de pers kunnen we niemand minder dan Bertolf en smartlap zanger Harm Wolters nu ook aan het lijstje toevoegen!

De organisatie wil de avond extra bijzonder maken door bijzondere ‘ongewone’ combinaties van diverse Zwolse artiesten op het podium te zetten. Een “Bijzonder FEEST!.... ”gewoon zwolle!”

 Oh ja…De Stadsbakker komt ook en herintroduceert de unieke ‘Zwolsche Pof’, een speciaal Zwols broodje, zodat iedereen ook nog eens met een gevulde maag naar huis kan. 

In het kader van 'Samen Maken We De Stad' wil “gewoon zwolle!” graag samen met andere Zwollenaren dit feest organiseren. Op de website gewoonzwolle.nl kun je terecht om je ideeën/ suggesties voor deze avond achter te laten. Wie mag er niet ontbreken? Welke ongebruikelijke combinatie zie je graag op het podium? Vertel het ons en wij gaan ons best doen om het mogelijk te maken! 

De toegang is vrijdag 7 oktober GRATIS, maar kaarten moeten wel gereserveerd worden. Dit kan eenvoudig door even een mailtje te sturen naar programma@hedon-zwolle.nl. Doe dit wel voor 7 oktober 17:00 uur zodat we in de gelegenheid zijn je te noteren. Per aanvraag kunnen maximaal twee personen worden doorgegeven.

 Kijk voor meer informatie op http://www.gewoonzwolle.nl/

Over “gewoon zwolle!”:
“gewoon zwolle!” Is op 8 september een campagne gestart om Zwolle (figuurlijk;-)) nog beter op de kaart te zetten. Met een billboard op de IJsselallee, ansichtkaarten in tal van openbare gelegenheden en bedrijven en volop dialoog op www.gewoonzwolle.nl, Twitter, Facebook en Hyves wil “gewoon zwolle!” graag horen en lezen wat Zwollenaren bijzonder aan hun stad vinden. Alle input die via bovenstaande uitingen en kanalen wordt gegenereerd wordt aangeboden aan het college van B&W met als doel om Zwolle vanuit eigen kracht en draagvlak op de kaart te zetten.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...