Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Deze editie is compleet uitverkocht! Er zijn nog wel tickets voor de volgendeDEEP op zaterdg 1 november met The Advent. Meer info...
Line-up: TOM HADES / JON RUNDELL / ROY EL KEI / JOSHUA KAYN

Een kersverse editie van hét Deephouse, Techhouse en Techno-event van Zwolle is terug! Beatsmaestro en vast gezicht Roy El Kei heeft samen met zijn compagnon weer voor een smakelijke line-up gezorgd door niemand minder dan Tom Hades en Jon Rundell naar Hedon te halen.

TOM HADES 
De Belgische Tom Hades was pas 15 toen hij zijn eerste keyboard kocht. Snel begon hij te experimenteren met midi-samples en werden de eerste technoplaten gemaakt. In 2000 verscheen de eerste co-release met Marco Bailey uit. Dit was meteen de start voor een grote periode met releases die hem over de hele wereld voerde. De Tom Hades-albums Rude Boy met Marco en E=mc2 werden wereldwijd omarmd door de grote spelers in de scene. Nieuwere releases hebben invloeden van techno, minimal en tekhouse in zich. In de tussentijd startte de Belgische DJ zelf een label voor nieuw talent; waar onlangs ook de nieuwe EP van Zwolse trots Roy El Kei op werd gereleased! Vorige jaar verscheen de eerste solo productie, The Missing Touch, van Hades. Een release die op meesterlijke wijze uptempo tracks afwisseld met relaxende down-tempo parels; dit mag met recht beschouwd worden als een nieuwe Belgische delicatesse.

JON RUNDELL
Trends en hypes laat Jon links liggen; met een scherpe visie op de scene volgt de man zn eigen pad. En dat is terug te horen in zijn werk, al sinds de eerste releases uit 1996. Op 15 jarige leeftijd werkt de jonge Rundell zich in het zweet om zn eerste decks te kopen en organiseert hij zijn eigen clubnights in Brighton. Daar ontmoet hij Carl Cox, de technoveteraan die sindsdien Rundell altijd is blijven supporten. Dat Cox weet wanneer hij kwaliteit ziet blijkt wel weer, iedere EP die Jon tot dusver uitbrengt bereikt de Top20 van Beatport Chart en zijn track Knick Knack weet 6 weken lang de nummer 1 positie vast te houden. Tegenwoordig komen zijn EP's uit op zijn eigen label Etch.

"At the moment he's better than most top DJs I could mention." Carl Cox

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...