Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Op zaterdag 16 maart is University Of Dance het meest sexy dancefeest van Zwolle en omstreken, terug in Hedon. Deze lente-editie pakken we groots uit met niemand minder dan Mr. Good Vibes himself: Freddy Moreira! Natuurlijk zijn ook onze vaste residents Giocatori en de Zwolse partymachine Low-Reply ook weer van de partij om het kwik tot ver boven het tropische gehalte te doen stijgen!

Freddy Moreira

Freddy Moreira staat bekend om zijn explosieve live shows! Hij is één van de meest beluisterde en meest geboekte eclectic DJ's van Nederland. Freddy doet er alles aan om zijn publiek omver te blazen. Tot nu toe lijkt het erop dat niemand veilig is voor zijn power achter de decks! Freddy was al drie keer eerder te gast in Hedon met keer op een legendarische set!

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...