Dit evenement is geweest

Hij is terug! Martijn Fischer kennen we natuurlijk van zijn rol als André Hazes in de hit-musical Hij Gelooft In Mij. In 2015 speelde hij dezelfde rol in de film Bloed, Zweet & Tranen, waarmee hij een Gouden Kalf won. Op televisie en het witte doek is hij te zien in o.a. Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen, Vrijland en Onze Jongens.

Na een uitverkochte show in 2017 staat Martijn vrijdag 22 februari opnieuw samen met band in Hedon om de grootste hits van Hazes te vertolken. Verwacht een groot meezingfestijn met songs als De Vlieger, Zij Gelooft In Mij, Een Beetje Verliefd, Zeg Maar Niets Meer en Ik Meen ‘T!

SUPPORT: DEMI & ROBIN

Wij zijn Demi (23) & Robin Drabe (21), broer en zus.Vanaf jongs af aan zingt Demi, speelt Robin gitaar en waren wij al bezig met muziek. In 2017 zijn we naar elkaar toe gestapt en hebben we tegen elkaar gezegd dat we samen muziek willen maken. We begonnen in een klein kroegje met 10 man publiek. Dit publiek werd steeds groter en anno 2019 mogen wij grotere optredens verzorgen. Elke dag leren we weer nieuwe dingen over de muziek en entertainment. Onze vader (muziekproducent en gitarist) is onze mentor en begeleid ons waar nodig is. Wij zijn een muzikaal duo die hedendaagse pop spelen, soul en R&B. Kortom erg easy listening.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...