Dit evenement is geweest

Line-up: NOBODY BEATS THE DRUM (DJ-SET) / CHEATERS / SJEMIG SOUNDSYSTEM / DOORDOUWE

Beeldbuis Festival graait cultcollectief EenmaalAndermaal bij elkaar voor een clubnacht met jou in de spotlights. Dus kom naar beneden, draai het rad, voel de spanning, geef je over, sla je slag en val in de prijzen! Uw host en presentator neemt je mee de nacht in en trakteert op een elektronische show vol vette visuals, kekke DJ’s met namen als Nobody Beats The Drum, Cheaters, Sjemig Soundsystem & DoorDouwe.

NOBODY BEATS THE DRUM (DJ-SET)
De beats van Nederlandse producer Sjam Sjamsoedin hebben onder de naam Nobody Beats The Drum al vele festivals en clubs gezien. Sjam begeeft zich al ruim 10 jaar in het middelpunt van de electro-scene en wist met zijn project al Lowlands, Solar, Eurosonic / Noorderslag en Mysteryland in trans te brengen. Vanavond komt de legacy of the Drum naar Zwolle! 

Naast de Beeldbuis Nachtclub biedt Beeldbuis Festival van 3-7 september 2014 een uitgebreid programma met o.a. een expositie, interactieve projectie op de Peperbus, Film aan de Gracht en als klap op de vuurpijl 'Clash of the Shorts' -de competitie voor korte film- in Theater de Spiegel.

Ook dit jaar werkt Beeldbuis weer samen met het Stadsfestival. Ga voor meer informatie en kaarten naar www.beeldbuisfestival.nl, www.stadsfestival.nl of kom tussen 3 – 7 september naar de Beeldbuis informatiestand in het festivalhart op het Rodetorenplein.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...