Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Elke stap die je neemt in je leven leid tot een volgende stap en een nieuwe keuze. Onze levens zijn gevormd door keuzes. De keuzes die je maakt, de ervaringen in je leven maken je tot de persoon die je nu vandaag de dag bent. Maar wat is de juiste keuze? Wat voelt goed? Omdat te beschrijven is voor de bandleden van [ MY NATURE ] maar één woord nodig: Muziek. Ze vonden in elkaar dezelfde kernwaarden: ambitie, gedrevenheid, eerlijkheid & vertrouwen. Wij staan hiervoor als band. Wij staan voor popliedjes waar dynamiek / opbouw een grote rol in speelt. Nummers met een duidelijke boodschap. Onze sound kun je omschrijven als pop met een rockrandje. Strakke ritmes, warme synths, marching drums en dromerige gitaarliks. Een van onze doelen is dat mensen kracht en erkenning halen uit onze muziek & teksten. Als dat gebeurd bij één persoon, dan is onze missie al geslaagd.

SUPPORT: THE YOUNG RIVER

The Young River is een New Country band bestaande uit Nick Jongejan, Timmy Steenstra Toussaint en Gijs de Waal die elkaar op de Rockacademie hebben ontmoet. Met een combinatie van scheurende gitaren, een stevige ritmesectie, meerstemmige vocalen, banjo en mandoline haalt de band het stoffige imago van de oude Country weg en is hun doel om de moderne Country op de kaart te zetten in Nederland.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...