Dit evenement is geweest

Gratis

Bezoekers bekeken ook:


Paceshifters-frontman Seb Dokman host een avond in Poppodium Hedon onder de naam These Go To Eleven. Om de maand presenteert Dokman drie alternatieve rockacts in de kleine zaal van Hedon om zo het genre een podium te geven en meer onder de aandacht te brengen. “De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil. De meeste schalen gaan tot tien, met dit concept wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman. 


No Wow
Duits/Nederlandse band bestaande uit Stella Polaris, Niko Dolle enThomas Mestriner werd begin 2017 optericht. De muziek is gedreven door emotie en een ongefilterde reactie op het leven van deze midden twintigers. Muziek voor liefhebbers van het radiostation KEXP en voor een generatie die opgroeide in de periode dat MTV nog muziek uitzond in plaats van reality shows.

RUV
In een tijd waarin menig Nederlandse rockband er de brui aan lijkt te geven, is het een buitengewoon geruststellende gedachte dat de nieuwe horde alweer klaar staat. Meet RUV: de hongerige roedel wolven uit het oosten. Noem het Hardrock, Grungerock en/of Bluesrock: RUV is niet schuw zich te bedienen van meerdere genres en laat zich zeker niet in een kooi stoppen.


Black Bottle Riot
Band  uit Nijmegen met deze prachtige stad in hun band DNA. Hun Southern rock past misschien beter bij de Missisippi dan bij de Waal maar dat hoor je in hun muziek niet terug. Doorrookte rock gemaakt door bezweten rockers.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...