Dit evenement is geweest

LET OP: Entree € 5,- aan de deur, hiervoor krijg je 2 munten om drankjes te halen aan de bar. Er kan alleen met pin betaald worden.

Jongeren uit Sassendonk opgelet! Ben jij tussen de 12 t/m 17 jaar en zit je op de middelbare school? Kom dan zaterdag 2 maart carnaval vieren bij hét carnavalsfeest in Poppodium Hedon: Carnaval Zer0! Van 20:30 tot 00:30 uur kan jij losgaan op de beste carnavalskrakers, gedraaid door DJ Malle Mike en DJ Timon! Trek je beste carnavalsoutfit aan en kom feesten bij een van de eerste carnavalsfeesten voor de jeugd in Sassendonk!


 LET OP: 

- Carnavalskleding verplicht
- Het is in Hedon niet toegestaan om gebruik te maken van confetti

Voor nog meer carnaval kun je op vrijdagavond nog terecht in de Bommel en op zondagmiddag in het Vliegende Paard! Volg alle social media om geen informatie te missen!


 Carnaval Zer0 is ontstaan door een samenwerking tussen de Uiverstampers van Cv de Eileuvers, de HESZ, het GCO, Buro Ruis, BUZ en Hedon. Het is een avond gericht op jongeren in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar, vanaf middelbare school, en betreft een drugs-, alcohol- en rookvrij feest. Op deze manier willen we ook jongeren de kans geven ’s avonds feest te vieren in Sassendonk.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...