Dit evenement is geweest

Gratis

Jong Overijssels talent in de spotlight tijdens de 29e editie van Kunstbende. Op 30 maart 2019 is de Voorronde van Kunstbende Overijssel in Hedon Zwolle, en het belooft weer een groots spektakel te worden!

In de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater, performen ruim 300 jongeren van 13 t/m 18 jaar hun zelfbedachte en zelfgemaakte act waar ze wekenlang met bloed, zweet en tranen op hebben gezwoegd!

Naast dat Kunstbende al een te gekke ervaring is om mee te doen, kun je ook prijzen winnen. Een professionele jury bepaalt per categorie wie er met die felbegeerde 'Spotlight' naar huis gaat. Maar daar blijft het niet bij: ALLE winnaars ontvangen een vette prijzentas, met daarin vrijkaartjes, workshops, een coachingstraject op maat en nog veel meer!

Win je de eerste prijs? Dan ga je naar de landelijke finale van Kunstbende om het op te nemen tegen de winnaars van alle regio’s.
Geef je op en maak kans op die landelijke titel, te gekke prijzen, een optreden op een mainstage en natuurlijk eeuwige roem!

Wil je meedoen met Kunstbende? Geef je dan op vóór 10 maart 2019 via www.kunstbende.nl.

---
Kunstbende Overijssel wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel, Fonds voor Cultuurparticipatie, Rabobank, Hervormd Weeshuis Zwolle, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Zwolle, Gemeente Enschede en Gemeente Deventer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...