Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

Update 18-01-2019: alle beschikbare plekken zijn inmiddels gereserveerd. Je kunt je via de knop "Registreer" nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er een ticket vrijkomt krijg je dan vanzelf een bericht.

Een nieuw digital marketing event in Zwolle! Elk kwartaal twee boeiende sprekers en natuurlijk een borrel om na te praten.

De eerste editie van 038 Digital staat in het teken van start-ups en scale-ups. Twee succesvolle ondernemers nemen je mee in hun avonturen en delen inzichten waar niet alleen starters, maar alle ondernemers en marketeers hun voordeel mee kunnen doen. Toegang is gratis!

Hoe word je de meest innovatieve stomerij ter wereld?

Ruben van Pelt (Dobbi)

De Nederlandse start-up dobbi werd vorig jaar uitgeroepen tot meest innovatieve stomerij ter wereld. Dobbi haalt thuis je vuile kleding op en bezorgt deze binnen 48 uur weer schoon terug. PostNL en Henkel vonden het een briljant idee en stapten in als investeerders. Maar wat komt er eigenlijk kijken bij het lanceren van een start-up? En hoe bepaal je je focus als je zakendoet in de hoogste versnelling? Mede-oprichter Ruben van Pelt deelt zijn belangrijkste inzichten na het eerste jaar van zijn ondernemersavontuur.


Ambitie: de mediawereld op zijn kop zetten

Yillmaz Schoen (TradeCast TV)

Het Zwolse TradeCast TV levert online videodiensten aan bedrijven en contentmakers over de hele wereld. Missie? De mediawereld totaal op zijn kop zetten. In de overtuiging van founder Yillmaz Schoen moet iedereen zijn eigen televisiekanaal kunnen beginnen, zonder de controle op te geven over content, data en inkomsten. BNR Nieuws Radio riep Yillmaz recent uit tot één van dé drie meest inspirerende ondernemers van Nederland in 2018. Op 26 februari deelt hij zijn geheimen met ons.


Over 038 Digital

Zwolle is een bloeiende en ondernemende stad. Boordevol inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat ons betreft nog veel te weinig.

Daarom organiseren wij 038 Digital. Ieder kwartaal nodigen we een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...