Dit evenement is geweest

Gratis

Op zaterdag 26 januari lieten 8 bands het achterste van hun tong zien in een weergaloze voorronde van Zwolle Gaat Vreemd. De bands, die nog nooit eerder met elkaar hadden opgetreden, gingen de strijd aan en speelden de meest uiteenlopende Classics in een Nieuw Jasje.

Met een daverende opkomst, de meest originele covers en waanzinnige performance zijn Mashed-Up, Framed en The Smoothie Criminals door naar de grote finale op donderdag 21 februari in Hedon. Natuurlijk kan er maar één de winnaar zijn.. Wie gaat er naar huis met de felbegeerde bokaal, €500,- aan prijzengeld en een cigarbox gitaar van Muziekhandel Reichenbach?

De finale wordt gejureerd onder de deskundige leiding van Anja Louwerse (eigenaresse van The Livingroom Zwolle), Erik Delobel (programmeur bij Hedon Zwolle) en Harold de Boer (coördinator van Poppunt Overijssel)! De entree is vrij toegankelijk voor alle leeftijden.

Houd het Facebook evenement in de gaten voor de laatste updates via http://bit.ly/VREEMDEFINALE!

 

X

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...