Dit evenement is geweest

Als een donderslag bij heldere hemel is Strohm op vrijdag 15 maart terug in Hedon met niemand minder dan De Sluwe Vos (DJ set), Julian Anthony en Sonurber!

DE SLUWE VOS

Als iemand de afgelopen jaren een impact op de Nederlandse elektronische muziekscene heeft gehad dan is het wel De Sluwe Vos. Hij sloeg een brug tussen de fijnproevers van electronische muziek en het publiek die het genre tot dan toe nog niet kende, en droeg daarmee eigenhandig bij aan de populariteit van electronische muziek in Nederland. Aan een DJ set van De Sluwe Vos hoef je eigenlijk geen woorden vuil te maken maar wij probeerden het toch: Spektakel, pure passie en altijd in dienst van het publiek en de muziek! 

Zijn nieuwste EP 'Dancing Glass Figures' is eind januari uitgekomen op DGTL records.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...