Dit evenement is geweest

Sound the alarm want we gaan iets nieuws doen met LUX, namelijk LUX: CARIBBEAN NIGHT. Tijdens deze avond nemen wij jou in in een ongedwongen en relaxte sfeer mee naar de tropen. Zeg maar thuis in Hedon met een vakantiegevoel! 

Kom samen met ons dansen op de lekkestere bachata, salsa en natuurlijk de lekkerste R&B en hiphop glijders die je van ons gewent bent! Muzikale cocktails geserveerd door DJ Drivah, DJ Berkum en Irey Selecta en niemand minder dan D-Masta onder de Zwolse zon.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...