Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Ness is één van de grootste ruwe diamanten uit de Nederlandse hiphopscene. Donderdag 25 april treedt hij op in Hedon met z'n eerste eigen soloshow, waarbij hij bovendien een legioen aan special guests uitnodigt.

Wie Ness zegt, zegt Polen en Zwolle. Deze van oorsprong Poolse heavyhitter brengt binnenkort zijn debuut-EP genaamd Dagdromen uit met featurings van o.a. Rico & Sticks. Als lid van het Zwolse DFG werd de afgelopen jaren menig festival en poppodium gesloopt en sleepte het collectief de titel Encore Freshman 2017 in de wacht. In december 2018 werd Ness door 101 Barz uitgeroepen tot Talent van de Maand.

KAASCOUSE 

In 2013 won Kaascouse The Next MC en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. Met vlijmscherpe teksten, technische flows en zijn humoristische presence op social media, waar hij met enig regelmaat voor opschudding, zorgt is Kaascouse ready om 100% turn-up te brengen naar Hedon als special Guest tijdens de EP-Relase van Ness! Check hieronder 'Ziek' van Ness Feat. Kaascouse & Freez. 

 

$KEER&BOO$

De naam zegt al genoeg: BEUKEN!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...