Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Na een jaar van stage onder de vleugels van Hedon Productiehuis komt HYGGE met eerste avondvullende show. Met hun dark rose blend van een avontuurlijke ritmesectie, harmonieuze strijkers familie en melancholische zanglijnen, presenteren zij hun EP ‘Cellity’HYGGE maakt met haar brede bezetting alternatieve pop met een vleugje klassiek ondersteund door een harde backbeat. Ze worden geïnspireerd door artiesten als Damien Rice, Bon Iver en Kyteman. Met strijkorkest gedreven soundscapes ambiëren zij een show die je alleen live kunt meemaken. 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...