Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

LET OP: met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00u binnen zijn bij Hedon Zwolle dus zorg dat je op tijd bent!

Na geweldige avonden in steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Den Bosch is De Microclub (25+) aangekomen in Zwolle. En hoe! Na de uitverkochte eerste editie knallen we er snel een nieuwe uit op vrijdag 14 juni!

In tegenstelling tot de standaard danceavonden hoef je bij De Microclub niet tot diep in de nacht te wachten tot je kan gaan clubben. Vanaf 20:00 kunnen jij en je vrienden na de vrijmiddagborrel meteen op stap. Dans tot diep in de nacht (lees 00:30) op funky- en opzwepende house!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...