Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Paceshifters-frontman Seb Dokman host een avond in Poppodium Hedon onder de naam These Go To Eleven. Om de maand presenteert Dokman drie alternatieve rockacts in de kleine zaal van Hedon om zo het genre een podium te geven en meer onder de aandacht te brengen. “De titel is een knipoog naar een bekende quote uit de film Spinal Tap en het is exact waar ik met het coachingstraject naartoe wil. De meeste schalen gaan tot tien, met dit concept wil ik bands naar de overtreffende trap brengen”, aldus Dokman. 


Gramma:

Gramma is niet alleen de bijnaam van Eindhoven (Rock City!) mar ook de naam van de nieuwste muzikale snoepje uit deze muziekstad. Herrezen uit de as van de garagerockband Lookapony begint de carriere van deze band meteen goed want hun eerste EP krijgt een wereldwijde release vanuit het Amerikaanse kwaliteitslabel Burger Records. Van deze band krijg je honger!

Raw Flowers 

Met vers bloed op de drumkruk doe je als band wat je het beste kan doen: vol gas nieuwe nummers schrijven en spelen. Raw Flowers nam twee van die nieuwe nummers ook al op. ‘Romper Stomper’ en ‘I Can’t Quit Your Pretty Face In My Room’ verschijnen 1 maart op single
De gitaarband rond zanger en frontman Lawrence Mul timmert inmiddels ruim 5 jaar aan de weg en brengt melodieus gitaarwerk vervlochten met de verhalende vocalen. Soms onderhuids, dan weer meedogenloos in je gezicht. Een rauw divers geluid geoogst uit ‘the melting pot that’s called rock ‘n roll’. Het swingt, het zweeft, het vloeit en schuurt.

Ravenna

Combineer Zwollenaren en Friezen met hun liefde voor punkrock en je krijgt Ravenna. Ravenna is pop-punk-rock met de krachtige stem van frontvrouw Heleen.Zij zingt over maatschappijkritische thema’s, persoonlijke struggles en haar werk op de spoedeisende hulp. In 2016 maakte Ravenna hun debuut met een EP: ‘Reload, Erase’ en in 2018 brachten ze hun album “Hearts Under Fire” uit. Beide platen zijn volledig door de band zelf geproduceerd en uitgebracht onder White Russian Records.

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...