Dit evenement is geweest

Natuurlijk horen er drankjes bij deze kroegavond: eerste rondje van het huis!

Bezoekers bekeken ook:


Op deze dag bouwen we de grote zaal om tot een gezellige kroeg. We hebben drie geweldige gasten bereid gevonden om hun verhaal te doen. En de gasten zijn niet de minsten: Ruben Block van Triggerfinger, Kevin Stunnenberg van Birth of Joy en Janneke Nijhuijs van The Deaf met elkaar goed voor heel wat jaren op het podium! Deze avond delen zij hun succesverhalen met jullie, hoe kwamen zij bij een label? Waar hebben ze voor het eerst hun boeker gesproken? Ook de dingen die je vooral niet moet doen als band zullen naar voren komen. Lekker interactief, dus stel gerust je vragen!

DEMOPANEL
Zit je zelf in een band? Muziek is natuurlijk een belangrijk onderdeel voor deze kroegavond en hiervoor hebben we jou nodig! Stuur je muziek in voor een ANONIEME demo panel en ontvang hier ter plekke feedback op van de professionals. Ze weten niet wie bij welke bands hoort. Na de tijd krijg je een formulier met feedback mee naar huis!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...