HEDON ZWAAR PRESENTS: WELICORUSS

Datum do 18 apr 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:00
Prijs € 5,00
Bestel tickets

Bezoekers bekeken ook:


Liefhebbers van het hardere segment weten waar ze wezen moeten tijdens Hedon Zwaar. Een avond vol hardere gitaren, met bands waarbij standje 10 simpelweg niet hard genoeg gaat! Met trots kunnen we bevestigen dat Welicoruss in Hedon staat op donderdag 18 april!


WELICORUSS
Na hun geweldige show begin 2018 keert de metal machine uit Siberië weer terug naar onze Kleine Zaal. In de afgelopen jaren heeft Welicoruss snel naam gemaakt in Rusland, maar om Europa te kunnen veroveren verhuisde de band naar Praag. Inmiddels is de band een graag geziene gast op podia in Duitsland, Polen, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland. Nu de band explosief aan bekendheid wint en grotere festivals aandoet, is het hoog tijd hen opnieuw naar Nederland te halen met het podium van de Kleine Zaal als strijdtoneel.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...