Dit evenement is geweest

“Gepolijste Rock“

‘JUFF.’ is een aanstormende rockband van eigen bodem. De band uit Zwolle werd opgericht door Zoë van Huit (leadzangeres) en Aart de Gier (gitarist) en kenmerkt zich door een breed georiënteerde rock sound met ruige invloeden van artiesten als Beth Hart en Paramore en de elektronische tinten van Nothing but Thieves. Dit geheel wordt afgerond met krachtige backing vocals en autobiografische teksten waardoor de eigentijdse rock sound waar JUFF. zich hard voor maakt tot zijn recht komt. Eind mei 2019 verwachten we hun debuut EP!

The Lookout

The Lookout bestaat uit vier studenten Muzikant die elkaar gevonden hebben in hun liefde voor rockmuziek. De band bestaat uit Davic Roest (zang/gitaar), Jasper Boksebeld (gitaar/zang), Reinier van Zwieten (basgitaar) en Timo Kalsbeek(drummer).

The Lookout is moeilijk onder één genre te plaatsen. Punk, rock, pop, metal en een vleugje Toto. Allerlei invloeden komen samen in één zomerse rocksound. Stevige gitaren, beukende drums, en een bak energie zijn de basis voor een frisse verfijnde rocksound!


Van rockband tot rockJUFF
Naast het maken van een gepolijste rock EP is JUFF. samenwerkingen aangegaan met MBO opleidingen. Verschillende studenten van D’Drive Friesland College zijn de gehele avond verantwoordelijk voor het technische gedeelte van het optreden, denk hierbij aan licht, geluid en video. Het voorprogramma wordt verzorgd door de artiestenopleiding van D’Drive. Daarnaast hebben studenten van Landstede MBO Zwolle de visuele vormgeving van de EP-release maar ook het logo, posters en de huisstijl van JUFF. voor hun rekening genomen.

Het doel is dat alle partijen praktijkervaring opdoen en er blijvende contacten en relaties ontstaan waar ze de rest van hun carrière nog profijt van hebben. Het gevoel van wederzijds succes is de kers op de taart van de avond.

JUFF. is een project van studenten van de opleiding Docent Muziek van het ArtEZ conservarorium.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...